Pilaw orkiszowy i grzybowy

Pilaw orkiszowy i grzybowy
Need a wegetariańska przystawka? Orkisz i dzikie grzyby Pilaf może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz egzotyczną mieszankę grzybów, orkisz, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Risotto z orkiszem i dzikimi grzybami, Grzyb-Dziki Ryż Pilaf, oraz Wild Rice & Mushroom Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić orkisz w średniej misce. Przykryć gorącą wodą do 1 cala powyżej orkiszu. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrkiszOrkisz
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z orkiszem, tymiankiem, solą i pieprzem; gotować 1 minutę. Wymieszać bulion; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 50 minut lub aż orkisz jest miękki. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz jest prawie wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
OrkiszOrkisz
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
6
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj posiekane grzyby na patelnię; smażyć 3 minuty lub do miękkości i zaczyna brązowieć. Mieszamy mieszaninę grzybów z mieszaniną orkiszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
OrkiszOrkisz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn