Pilaw Jęczmienno-Grzybowy
Pilaw jęczmienno-grzybowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paprykę, świeży parmezan, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pilaw Jęczmienno-Grzybowy, Szybkie Pieczarki Jęczmień Pilaf Ww, oraz Jęczmień I Muszka Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 4 szklanki wody.
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut.
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów i pokroić czapki grzybowe.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby i smażyć 3 minuty.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą; przykryć i gotować 6 protokół.
Dodać paprykę; przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszać ugotowany jęczmień, grzyby, bulion i kolejne 4 składniki (bulion przez czarny pieprz).
Łyżka połowę mieszanki jęczmienia do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, i posypać połową sera. Powtórz warstwy. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut.