Pilaw jęczmienny ze szpinakiem, pomidorami, miętą i fetą

Pilaw jęczmienny ze szpinakiem, pomidorami, miętą i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 387 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, ser feta, mięta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pilaw ryżowy szpinak-Feta, pokrojony stek z sosem Oregano i pieczone pomidory z natką pietruszki, Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, oraz Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu; dodać olej.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Wymieszać ze szpinakiem, i gotować 3 protokół lub aż zwiędnie.
Wymieszaj jęczmień, pomidory, bulion i sól. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Wyjąć z ognia i wymieszać z miętą, zieloną cebulą i serem feta.