Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj żurawinowo-orzechowego Pilau. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 264 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pecan brązowy ryż, szalotki, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kenijski Pilau, Ketmia Jadalna (Okra) Pilau, oraz Ketmia Jadalna (Okra) Pilau dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pekan ciepła w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż pekan są tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
3
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 2 protokół. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiej, i smażyć 10 minut lub do złotego koloru i przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać żurawinę i kolejne 2 składniki i smażyć 3 minuty lub do wchłonięcia płynu. Wymieszaj mieszankę szalotki, tosty pekan i pietruszkę na gorący ugotowany ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
żurawina
Pietruszka-nać
Szalotka
Orzeszki Pekan
5
Uwaga: Konriko dziki Pecan brązowy ryż z Luizjany jest jednym z naszych ulubionych. Znajdź go w supermarkecie lub zamów bezpośrednio od konriko.com.