Pilaf Z Dzikiego Ryżu Kasztanowego
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pilaw z dzikiego ryżu kasztan może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szafran, oliwa z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kasztan i dziki ryż Pilaf, Farsz Kasztanowy Z Dzikim Ryżem, oraz Farsz z dzikiego ryżu, kasztanów i squasha.
Instrukcje
Rozgrzać olej na szerokim dnie pot.In Robot kuchenny, grubo zmielić cebulę i dodać do oleju.Smażyć w średniej temperaturze do bardzo ciemnego. Rezerwa.Odcedzić ryż i umieścić w garnku z 8 szklankami wody i wszystkich pozostałych składników.Doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć do średniej, przykryć i gotować około 1 godziny.
Dodać cebulę i dokładnie wymieszać.