Pilaf Z Dzikiego Ryżu

Pilaf Z Dzikiego Ryżu
Pilaw z dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka grzybów, kiełbasa, ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pilaf Z Dzikiego Ryżu, Pilaf Z Dzikiego Ryżu, oraz Pilaf Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
Umieść kiełbasę na średniej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić i odstawić.
3
Tymczasem w rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać ryż i wymieszać z grzybami i kiełbasą. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
RyżRyż
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn