Piknikowe Crostini z pieczoną papryką, cebulą i anchois

Piknikowe Crostini z pieczoną papryką, cebulą i anchois
Przepis piknik Crostini z pieczoną papryką, cebulą i Sardelą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $7.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1511 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, sól koszerną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sardela Crostini z cebulowo-rodzynkowym smakiem, Karmelizowana cebula, szpinak, pieczona czerwona papryka i Ricotta Salata Crostini, oraz Sałatka z sardeli i pieczonej papryki z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić crostini: Rozgrzej piekarnik do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój bagietkę na dziesięć 1/4 cala.- grube kromki na przekątnej (zachowaj resztki chleba do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Posmaruj lekko obie strony każdego plastra olejem i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
4
Ustaw plastry na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące, obracanie patelni w połowie gotowania, o 15 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ochłoń.
1
Połącz paprykę, cebulę, kapary i sól w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać ocet, brązowy cukier i olej i wrzucić do herbu. Marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny lub schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
3
Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem lub przed zapakowaniem kosza piknikowego. Na miejscu pikniku, łyżki naciągnięte łyżki mieszanki na crostini i góry każdą z anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do Fingerfood. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Zonin Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn