Piknikowa Sałatka z tuńczykiem i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 293 kalorie, 16G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, seler, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piknikowa Sałatka Makaronowa, Sałatka piknikowa z szynką i makaronem, oraz Piknikowa Sałatka Makaronowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Podczas gotowania makaronu połącz seler, cebulę, pietruszkę, marchewkę i tuńczyka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Marchew
Seler
Cebula
Makarony
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać schłodzony makaron i wrzucić do połączenia. W małej misce ubić majonez, jogurt i ocet. Doprawić solą, pieprzem i trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majonez
Makarony
Ocet
Jogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać makaron i wrzucić, aż dobrze pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.