Piklowany Squash Judy

Piklowany Squash Judy
Marynowana Squash Judy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 250. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, nasiona selera, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marynowane Dziecko Squash, Marynowany Żółty Squash, oraz Marynowane Baby Pattypan Squash.

Instrukcje

1
Miejsce squash, papryka, i cebula w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Posypać koszerną solą; przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. (Nie spłukiwać.) Szczelnie zapakuj mieszankę squasha w 4 (1-pkt.) gorące sterylizowane słoiki, napełnianie do 1/2 cala od góry. Przynieś cukier, ocet, nasiona gorczycy i nasiona selera do wrzenia w holenderskim piekarniku na dużym ogniu; gotuj, stale mieszając, 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sól KoszernaSól Koszerna
OcetOcet
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Wlać gorącą ciecz na mieszaninę squasha w słoikach, wypełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Usunąć pęcherzyki powietrza delikatnie mieszając długim drewnianym szpikulcem. Uszczelnienie i proces zgodnie z zaleceniami (patrz poniżej), wydłużając czas wrzenia w Kroku 3 Instrukcji konserw do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Trzystopniowy poradnik do stawiania
6
Tak, to naprawdę takie proste. Aby rozpocząć, potrzebujesz podstawowego konserwatora, podnośnika do słoików i stojaka do konserw. Poszukaj 9-lub 12-częściowego zestawu do konserw, który będzie zawierał wszystkie te elementy i nie tylko.
7
Wysterylizować.
8
Doprowadzić do wrzenia puszkę do połowy pełną wody; gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Umieść słoiki w dużym garnku z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
W dużym rondlu umieść paski i pokrywki. (Zawsze używaj nowych pokrywek.) Za pomocą kadzi, opasek i pokryw z gorącą wodą z kanistra, aby zmiękczyć uszczelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
ChochlaChochla
11
Odstawić na 10 minut.
12
Przygotuj Przepis.
13
Tymczasem przygotuj przepis.
14
Usuń gorące słoiki z stockpot, 1 na raz, za pomocą podnośnika słoika i wypełnij zgodnie z zaleceniami w przepisie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
15
Uszczelnienie I Proces.
16
Wytrzyj felgi wypełnionych słoików. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski (ciasne, ale nie za ciasne).
17
Umieść słoiki w stojaku do konserw i umieść w gotującej się wodzie w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
18
Dodaj więcej wrzącej wody w razie potrzeby, aby przykryć słoiki o 1 do 2 cali. Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia; gotować 15 minut, dostosowując czas przetwarzania do wysokości.* Wyłącz ciepło i odstaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
19
Wyjąć słoiki z konserwy i odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Test uszczelnień słoików przez naciśnięcie centrów pokryw. Jeśli pokrywki nie pękają, słoiki są odpowiednio uszczelnione. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
20
* Zapoznaj się z kompletnym przewodnikiem USDA do domowego konserwowania w nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html aby dostosować czas przetwarzania do wysokości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia1
Magazyn