Pikantny łosoś z karmelizowaną cebulą

Pikantny łosoś z karmelizowaną cebulą
Pikantny łosoś z karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $4.21 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 406 kalorii, 35g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pod ręką paprykę, cebulę, cebulę w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 93 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pikantny łosoś z karmelizowaną cebulą, Pieczony łosoś z karmelizowaną cebulą i figami, oraz Pikantna Pizza Pepperoni z karmelizowaną cebulą.

Instrukcje

1
W małej misce połącz czarny pieprz, paprykę, pieprz cayenne, mielony czosnek, musztardę Dijon, brązowy cukier, cebulę w proszku i sól. Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadź pastę na filetach z łososia i odstaw do marynowania w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i gotuj do miękkości i złotego koloru, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podgrzej oddzielną nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu. Gotuj filety z łososia na gorącej patelni na złoty kolor z każdej strony i nie będzie już półprzezroczysty na środku, około 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Filety z łososia polać zrumienioną cebulą i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować, jest Maison L ' envoye Attache Pinot Noir. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, leśną podłogę, colę, subtelny czarny pieprz i tostowe nuty dębu na podniebieniu. Mile widziana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn