Pikantny Włoski Kurczak
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pikantny Włoski kurczak może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 535 kalorii, 42g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojonego kurczaka brojler-Frytkownica, sos sałatkowy, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Kurczak, Pikantny Włoski Kurczak, oraz Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść kurczaka, boki skóry w dół, w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Pozostałe składniki wymieszać.
Połowę mieszanki majonezu posmarować kurczakiem.
Przykryć i piec 30 minut. Obróć kurczaka; zmiażdż pozostałą mieszankę majonezu.
Piec ok. 30 minut lub do momentu aż sok z kurczaka nie będzie już różowy po przecięciu najgrubszych kawałków. (Jeśli kurczak zaczyna brązowieć zbyt szybko, przykryj folią aluminiową.) Wyrzucić pozostałą mieszaninę majonezu.