Pikantny Włoski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 378 kalorii, 45g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz małe marchewki, mieszankę sosu pesto, mieszankę sosu czosnkowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Gulasz, Pikantny Gulasz Wołowy, oraz Pikantny Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
W 4-quart powolnej kuchence, połączyć mięso gulasz, cebula, pomidory, marchew i czosnek ziołowy sos wymieszać. W małej misce wymieszać bulion i sos pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pesto Mix
Mix Sosów
Gulasz Wołowy Mięso
Pomidor
Marchew
Czosnek
Cebula
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wszystko przelać w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryć i gotować na małym ogniu przez 8 do 10 godzin.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.