Pikantny wędzony indyk i ciastka to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 141 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, pokrojony Indyk, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki żurawinowe z wędzonym indykiem, Saucy Turkey, oraz Turkey Hot N ' aucy Wings dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kukurydzę, cebulę, seler i zupę podgrzać do wrzenia w 5-litrowym piecu holenderskim, stale mieszając. Wymieszać razem wodę i 3 łyżki Bisquick; mieszać do mieszaniny zupy. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Mieszać w Turcji.