Pikantny szpinak Linguine z oliwą z oliwek i czosnkiem
Pikantny szpinak Linguine z oliwą z oliwek i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny przepis ma 381 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser Pecorino romano, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Pikantne Krewetki Czosnkowe Na Szpinaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linguine gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu. Powrót makaron do tego samego garnka.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki bazylii, czosnek, i pokruszony czerwony pieprz; wymieszać 1 minutę.
Dodać wino i gotować, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Dodać mieszaninę z patelni, pozostałe 1/2 Puchar bazylii, i 3/4 Puchar sera do makaronu. Wrzucić na średnim ogniu, aż sos pokryje makaron, dodając reserved płyn makaronu przez 1/4 cupfuls jeśli suche. Doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałym 3/4 szklanki sera.