Pikantny Szpinak

Pikantny Szpinak
Pikantny szpinak to bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu i w sumie 81 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak, mleko, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy obejmują Pikantny Smażony Szpinak, Pikantne Quesadillas Szpinakowe, oraz Pikantny Makaron Szpinakowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W naczyniu żaroodpornym o pojemności 2 litrów połącz ser, szpinak i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn