Pikantny Szpinak

Pikantny Szpinak
Pikantny szpinak to bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu i w sumie 81 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak, mleko, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy obejmują Pikantny Smażony Szpinak, Pikantne Quesadillas Szpinakowe, oraz Pikantny Makaron Szpinakowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
W naczyniu żaroodpornym o pojemności 2 litrów połącz ser, szpinak i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn