Pikantny Szpinak

Pikantny Szpinak
Pikantny szpinak to bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu i w sumie 81 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak, mleko, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy obejmują Pikantny Smażony Szpinak, Pikantne Quesadillas Szpinakowe, oraz Pikantny Makaron Szpinakowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W naczyniu żaroodpornym o pojemności 2 litrów połącz ser, szpinak i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn