Pikantny Sum z pomidorami

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pikantny Sum z pomidorami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka do 2 zielonej cebuli, meksykańskie pomidory, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Smażony Sum z karczochami i pomidorami, Sum Hero z Podsmażonymi pomidorami i Herbed Mayo, oraz Pikantny Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać rybę solą, pieprzem i cayenne. W patelni nonstick, gotować ryby na średnim przez około 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane. Top z pomidorami i posypać zieloną cebulą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez około 2 minuty.
Przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu 2-3 minuty dłużej lub do momentu, gdy ciecz zostanie zmniejszona, a płatki rybne łatwo za pomocą widelca.
Podawać z ryżem w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.