Pikantny indyk i zielona fasola Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry, Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry i 30% zniżki na sprzedaż, oraz Indyk i fasolka szparagowa smażone z orzeszkami ziemnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Wymieszać z ryżem, przykryć i gotować do miękkości, o 18 protokół; dobrze odcedzić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Wrzucić fasolkę szparagową, 1 1/2 łyżki oleju roślinnego i cukru na obramowanej blasze do pieczenia. Broil, mieszając raz, aż fasola są miękkie i zwęglone, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać indyka i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać czosnek, ogórki kiszone i chile pasty i gotować, aż czosnek jest lekko złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
6
W misce ubić bulion z kurczaka, sos sojowy, sherry i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać fasolkę szparagową na patelni z mieszaniną indyka i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodać mieszankę sosu sojowego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz