Pikantny sos żurawinowy z Pinot Noir

Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Pikantny sos żurawinowy z Pinot Noir może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, żurawiny, curry w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 142 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pikantny sos żurawinowy z Pinot Noir, Sos Żurawinowy Z Pinot Noir, oraz Żurawina, Figa i Pinot Noir Chutney.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj żurawinę i świeży imbir; mieszaj, aż żurawina zacznie pękać, 3-5 minut. 2
Dodać wino i cukier; gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 2 1/2 szklanki, o 15 protokół. 3
Dodaj krystalizowany imbir, curry i proszek z pięcioma przyprawami.
Podawać sosem zimnym lub ciepłym.