Pikantny Sos Z Indyka
Pikantny sos z indyka jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 91 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, przyprawę do drobiu, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 207 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Indyk i sos pikantny Herbed gofry, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Pikantny Sos.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować wywar z indyka. W małej misce rozpuścić mąkę w wodzie. Stopniowo ubijaj do wywaru z indyka. Doprawić przyprawami do drobiu, solą, pieprzem i solą selera. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, lub aż zgęstnieje.