Pikantny Sos Z Indyka

Pikantny Sos Z Indyka
Pikantny sos z indyka jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 91 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, przyprawę do drobiu, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 207 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Indyk i sos pikantny Herbed gofry, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Pikantny Sos.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować wywar z indyka. W małej misce rozpuścić mąkę w wodzie. Stopniowo ubijaj do wywaru z indyka. Doprawić przyprawami do drobiu, solą, pieprzem i solą selera. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Turcja StadoTurcja Stado
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn