Pikantny sos spaghetti
Sos Zippy Spaghetti to sos dla 13 osób. Za 2,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii , 24 g białka i 11 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną wołowinę, spaghetti, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do dania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Sponacular wynoszącą 57% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują Best Spaghetti Sauce Ever , Garden Fresh Tomato Sauce & Spaghetti i Spaghetti With Bolognese Sauce .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 5 qt.
Dodaj sos pomidorowy, pomidory, koncentrat pomidorowy, pieczarki, ser, wino, oliwki, pietruszkę, oregano, przyprawę włoską, czosnek, sól i pieprz.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6–8 godzin.