Pikantny sos pomidorowy z codziennego włoskiego Giada de Laurentiis
Przepis pikantny sos pomidorowy z codziennego włoskiego Giada de Laurentiis jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 195 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwki, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie Ciasto Migdałowe-Giada De Laurentiis, Baklava Prosta (Giada De Laurentiis), oraz Karczoch Gratin-Giada De Laurentiis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim płomieniu. Podczas prawie palenia, dodać cebulę i czosnek i smażyć przez 3 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać oliwki, kapary, 1/2 łyżeczka soli, i płatki czerwonej papryki, i smażyć przez 1 minutę.
Dodać pomidory i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się nieznacznie, o 20 protokół. Doprawić sosem więcej soli do smaku. (Sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Ostudzić, następnie przykryć i schłodzić. Przed użyciem przewiń na średnim ogniu.)
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition