Pikantny Sos Kiełbasowy
Pikantny sos Kiełbasowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako sos. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pikantne kiełbasy, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z pikantną kiełbasą-sos pomidorowy, Parmezan Polentan i pikantny sos Kiełbasowy, oraz Kiełbasa z jajkiem w pikantnym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu.
Dodać kiełbaski i tyle wody, aby się około połowie drogi się kiełbaski. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio niski, i gotować, aż gotowe, o 10 protokół.
Zdejmij pokrywkę i pozwól wodzie odparować. Kiełbaski będą smażone w oleju, gdy woda odparuje.
Kiełbaski wyjąć z rondla i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Z rondla wyjąć wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Dodać pokrojony czosnek i chiles i gotować, aż czosnek zaczyna brązowieć, o 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj bazylii i gotować przez 15 sekund, a następnie dodać przecier pomidorowy. Gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Pokrój kiełbasę na pół wzdłuż, a następnie w poprzek na 1/4-calowe kawałki, tworząc półksiężyce. Powrót kiełbasy do rondla i ciepła przez.