Pikantny Sos Barbecue
Pikantny sos Barbecue to sos, który serwuje 8. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką masło orzechowe, sos worcestershire, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów potraw z grilla. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Sos Barbecue, Słodki I Pikantny Sos Barbecue, oraz Gęsty i pikantny sos Barbecue dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Doprowadź wszystkie składniki do wrzenia, aż masło orzechowe się rozpuści. Mieszaj, aby uniknąć przywierania. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i różowe wino to moje najlepsze opcje na grilla. Różowe jest orzeźwiające w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i ściera. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grilla, zwłaszcza do żeberek wieprzowych i mostka wołowego. Beran California Zinfandel z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Beran California Zinfandel]()
Beran California Zinfandel
Ciemnoczerwony z czarnym rdzeniem i ciemnofioletowymi odcieniami. Słodki cedr, cassis, przetwory z czerwonych jagód, Mokka i słodki tytoń. Smaki suszonej żurawiny, dojrzałych czerwonych jagód, ciepłego ciasta wiśniowego i karmelowego jabłka są doprawione nutami słodkiego tytoniu i przypraw. Miękki i bogaty ze świeżą kwasowością i drobnoziarnistymi taninami na długim finiszu.