Pikantny" smażony " Sum z kremem cytrynowym
Pikantny" smażony " Sum z kremem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mielony pieprz, czosnek w proszku, ozdoby: pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Sum Smażony W Piekarniku, Sum smażony na patelni z pikantną orzechową Gremolatą, oraz Smażony Sum Cytrynowo-Rozmarynowy.
Instrukcje
Sum posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Odstawić.
Połączyć bułkę tartą, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczka czosnku w proszku, i 1/4 łyżeczka mielonej czerwonej papryki w płytkiej misce.
Białka ubić w płytkiej misce do uzyskania piany. Filety zanurzyć w białkach jaj, a następnie zanurzyć w mieszaninie bułki tartej.
Ułóż filety na stojaku z drutu pokrytego sprayem do gotowania w wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll. (Nie nakładaj filetów na siebie.) Lekko posmarować filety równomiernie po obu stronach sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 25 do 30 minut lub aż ryba będzie złoty kolor.
Podawać z kremem cytrynowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1 szklanka zwykłej suchej bułki tartej może być zastąpiona bułką tartą panko.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio