Pikantny Slow Cooker Wołowina Porady

Pikantny Slow Cooker Wołowina Porady
Savory Slow Cooker porady wołowe jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 400 kalorii, 47g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, ząbki czosnku, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker wołowina porady i sos, Slow Cooker porady wołowina i ryż, oraz Slow-Cooker Pikantne Włoskie Końcówki Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę do wolnej kuchenki. Wymieszać śmietanę z zupy grzybowej, suchą mieszankę zupy cebulowej, cebulę, czosnek, grzyby cremini i piwo imbirowe w misce, aż dokładnie połączysz i wylej mieszaninę na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przykryj, Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj przez 1 godzinę; wyłącz kuchenkę na niską i gotuj jeszcze przez 5 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn