Pikantny ser szybki chleb jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę w proszku, ser cheddar, pół na pół śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Szybki Chleb Serowy, Szybki chleb z szynką i serem, oraz Francuski Chleb Szybki z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz cayenne, czosnek w proszku, cebula w proszku, włoskie przyprawy, i ser Cheddar razem w dużej misce.
Ubij pół na pół śmietaną, mlekiem i warzywami, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Krem
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.