Pikantny rosół Catherine
Pikantny rosół Catherine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 35g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.62 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli w proszku, chunky salsa, fasola chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto cebulowe bez skorupki Katarzyny, Grillowana fasola Katarzyny, oraz Catherine ' s Ultimate bardzo czekoladowe Brownies.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu połącz wodę, kurczaka, sól, pieprz, czosnek w proszku, pietruszkę, cebulę w proszku i kostki bulionowe. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne.
Usuń kurczaka, bulion rezerwy. Shred chicken.
W dużym garnku na średnim ogniu, cebulę i czosnek ugotować na oliwie z oliwek, aż lekko rumiane. Wymieszaj salsę, pokrojone w kostkę pomidory, całe pomidory, zupę pomidorową, chili w proszku, kukurydzę, fasolkę chili, śmietanę, rozdrobnionego kurczaka i 5 szklanek bulionu. Dusić 30 minut.