Pikantny Placek Ziemniaczany
Pikantny placek ziemniaczany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 132 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, przyprawioną sól, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków, Pikantne suflety słodko-ziemniaczane, oraz Pikantny Chleb Z Patelni Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 5 do 7 minut, obracając raz, aż ostry; miejsce na ręcznikach papierowych. Boczek posiekać; odstawić. W tej samej patelni, gotować paprykę i cebulę na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż chrupiące-miękkie.
W średniej misce rozgnieść słodkie ziemniaki widelcem; dodać cukier, przyprawioną sól, pieprz, tymianek i jajka. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 do 2 minut lub aż dobrze wymieszane. Wymieszać posiekany boczek i mieszankę papryki.
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; umieść płasko na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Rozłóż wypełnienie na skorupie do 1 1/2 cala krawędzi. Ostrożnie złożyć krawędź skorupy nad wypełnieniem, plisowanie skorupy w razie potrzeby.
Piec 30 minut. Ułóż pierścienie papryki nad nadzieniem.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i środek jest ustawiony. Schłodzić 5 do 10 minut.