Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić Tipsy Apple Pie w domu. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji o wartości 282 kalorii , 1 g białka i 6 g tłuszczu każda. Najlepiej sprawdza się jako deser i jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut . Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup sól, mąkę, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Tipsy chocolate cupcakes with raspberry frosting , Apple Custard Pie With Oatmeal Crust i Apple Pie Honey Wheat Scones .
Instrukcje
1
Rozwiń ciasto w 9-calowym naczyniu do ciasta; krawędzie faliste. W dużej misce wymieszaj nadzienie do ciasta, brandy i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Umieść brązowy cukier, mąkę, owies, masło, cynamon i sól w robocie kuchennym. Przykryj i miksuj, aż powstaną grube okruszki; posyp ciasto. Przykryj brzegi ciasta luźno folią.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350°; zdejmij folię i piecz przez 40-45 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złocistobrązowa, a nadzienie bulgoczące. Ostudź na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego