Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż

Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż
Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 411 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby cremini, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż, Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, oraz Serowa Puree z białej fasoli z jarmużem, parmezanem i jajkiem sadzonym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę w dużej, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać grzyby, fasolkę szparagową, sól i pieprz i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodaj wino i kontynuować gotowanie, aż fasolka szparagowa są prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać płatki czerwonej papryki i jarmuż i kontynuować gotowanie, aż jarmuż zwiędnie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
JarmużJarmuż
7
Dodaj sok z cytryny i parmezan. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn