Pikantny Mus Jabłkowy

Pikantny Mus Jabłkowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pikantny mus jabłkowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jabłecznik, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Pikantny Mus Jabłkowy, Placki ziemniaczano-Pasternakowe ze słonym musem jabłkowym, oraz Mus jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 4 składniki do wrzenia w rondlu; zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut. Lekko ostudzić; goździki wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Mieszanka jabłek przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, partiami, aż będzie gładka. Powrót do rondla i wymieszać z masłem, chrzanem i sokiem z cytryny. Gotować na małym ogniu 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn