Pikantny mostek wołowy cioci Jinny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 741 kalorii, 44g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wodę, mostek wołowy, mieszanka zupy cebulowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Pikantny Mostek Wołowy, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Pikantny Delikatny Mostek Wołowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść mostek w patelni do pieczenia 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Dodać pokruszony imbir zatrzaski wokół mostku. W oddzielnej małej misce, połączyć mieszankę zupy cebulowej z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa Mix
Ciasteczka Gingersnap
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszać i zalać mostkiem. Następnie wlać sos chili na mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chili
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Dodaj marchew, ziemniaki i cebulę na patelni wokół mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę, dodając wodę w razie potrzeby, gdy skończysz, aby rozrzedzić sos na dnie patelni.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rancho Sisquoc Syrah z oceną 4.1 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.