Pikantny Mostek Wołowy
Pikantny mostek wołowy może być tylko Żydowska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 398 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,71 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką paprykę, sos chili, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako dość tanie danie główne dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony mostek wołowy z pikantnym sosem Jalapeno, Smoky Spicy Brisket, oraz Mostek Wołowy podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp mostek przyprawioną solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku brązowe mięso w oleju po obu stronach.
Wyjąć i ogrzać. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Mostek z powrotem na patelnię.
Połączyć bulion, sos chili, brązowy cukier, ocet, chili w proszku i liście laurowe; polać mięso. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć mostek na półmisek. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; wyrzucić liście laurowe.
Mąkę i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkości; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Mięso cienko pokroić na ziarno; podawać z sosem.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Biltmore Estate Syrah. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Biltmore Estate Syrah]()
Biltmore Estate Syrah
Dobre wyczucie w ustach, aksamitne, ładne okrągłe taniny. Pikantne i owocowe wykończenie