Pikantny Miód Szkliwiony Szynka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantny miód Glazurowana szynka może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 327g białka, 254g tłuszczu, oraz w sumie 4162 kalorii. Ten przepis służy 3. Na $5.98 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2894 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok z pomarańczy, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantna Przeszklona Szynka, Pikantne Glazurowane Klopsiki, oraz Pikantny Glazurowany Kurczak.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Na patelni ułożyć szynkę.
W małym rondlu połącz brązowy cukier, sok ananasowy, miód, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i mielone goździki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut. Odstawić.
Szynkę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny.
Wyjąć szynkę z piekarnika i posmarować glazurą.
Piec przez dodatkowe 30 do 45 minut, szczotkując szynkę z glazurą co 10 minut.