Pikantny Miodowo-Glazurowany Boczek
Pikantny miodowo-glazurowany boczek jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, boczek, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pikantny Miód Glazurowany Kurczak, Pikantny Miód Glazurowany Kurczak, oraz Miód Glazurowany Pikantne Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Linia 2 obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Ułóż plastry boczku na papierze w jednej warstwie. W małej patelni, połączyć miód, kolendra i cayenne i gotować na dużym ogniu, aż do stopienia, o 1 minutę.
Zmiksować miód z jednej strony boczku i piec przez 10 minut.
Posypać lekko sezamem i piec przez 5 do 10 minut dłużej, w zależności od grubości i tłustości boczku, aż skwierczą i rumiane.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, przeszklone bokiem do góry, odsączyć i lekko ostudzić.