Pikantny meksykański ryż i kukurydza z fasolą

Pikantny meksykański ryż i kukurydza z fasolą
Pikantny meksykański ryż i kukurydza z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, wodę, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasta ryżowo-kukurydziane z pikantną czarną fasolą, Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Pikantny meksykański Dip serowy z fasolą.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia35
Magazyn