Pikantny Makaron Bucatini

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnego Pastanu Bucatini. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 418 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Mieszanka cebuli, liści tymianku, makaronu bucatini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), oraz Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik lub 12-calowa patelnia, rozgrzać olej na średnim ogniu. Pietruszkę, tymianek, cebulę i chile ugotować na oleju około 3 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z boczkiem. Gotować około 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż bekon będzie chrupiący.
Odcedzić tłuszcz, rezerwując 2 łyżki; wyrzucić pozostały tłuszcz.
Ocet wymieszać z mieszaniną boczku; gotować, aż odparuje. Wymieszaj pomidory i tłuszcz z boczku.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodaj makaron do mieszanki pomidorowej. Gotować na dużym ogniu około 3 minut, podrzucając delikatnie, aż makaron będzie równomiernie pokryty.