Pikantny Kurczak Z Grilla

Pikantny kurczak z grilla może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka połówek kurczaka, olej roślinny, przyprawa do drobiu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantna Wołowina Z Grilla, Pikantne Skrzydełka Z Grilla, oraz Pikantny Łosoś Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na pośrednie średnie ciepło i lekko ruszt olejowy.
W małym rondlu na średnim ogniu połącz ocet, olej, przyprawę do drobiu i sól. Mieszać często, aż sos po prostu zaczyna bańki.
Połówki kurczaka ułożyć na grillu i posmarować sosem, obracając je co 7-10 minut.
Kontynuuj to na pośrednim średnim ogniu przez około 45 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 180 stopni F (80 stopni F).