Pikantny Kurczak Stir-Fry
Pikantny kurczak Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka różyczek brokułów, orzechy włoskie, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 1 łyżkę oleju, 1 łyżkę sosu sojowego i 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka.
Dodać kurczaka; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Na dużej patelni lub wok, połączyć kurczaka i pieprz płatki; stir-smażyć na średnim ogniu w 2 łyżki oleju przez 5 minut lub aż soki mięsne uruchomić jasne.
Brokuły, cebulę i czosnek smażyć na pozostałym oleju przez 5-8 minut lub do miękkości.
W małej misce, połączyć bulion, imbir i pozostały sos sojowy i skrobi kukurydzianej; mieszać, aż będzie gładka.
Dodaj do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodać kurczaka i orzechy włoskie; podgrzać.