Pikantny kurczak nasi goreng
Pikantny kurczak nasi goreng może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 40g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz niskosolny sos sojowy, groch, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Nasi Goreng, Nasi Goreng, oraz Nasi Goreng dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać większość oleju w dużym woku i smażyć szalotki, aż będą chrupiące i złociste.
Wyjąć łyżką szczelinową, doprawić solą i pozostawić do odsączenia na papierze kuchennym. Jajka przyprawiamy 1 łyżeczką sosu sojowego i odrobiną czarnego pieprzu.
Wylej większość oleju z woka i przetrzyj papierem kuchennym.
Dodać jajka, zawirować, aby pokryć patelnię cienką warstwą omletu, gotować do momentu ustawienia, a następnie usunąć.
Zwinąć, pokroić i odstawić.
Dodaj pastę do woka z kurczakiem i gotuj, dodając odrobinę wody, jeśli zacznie się przyklejać. Dodaj ryż i pozostały sos sojowy, a następnie dobrze wymieszaj, aby pokryć wszystkie ziarna.
Podgrzać, aż rurociągi będą gorące.
Dodać omlet i groszek, rozgrzać, następnie podzielić na 2 miski i top z szalotki i kolendry.