Pikantny Kurczak Na Patelni
Pikantny kurczak na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 41g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolę, sól, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny Kurczak Mac Patelnia, Spicy Chicken ' n ' Bean patelnia, oraz Patelnia z pikantnym kurczakiem i Orzo.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać chili w proszku, sól i pieprz; posypać równomiernie po obu stronach piersi kurczaka.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 8 do 10 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części jest cięty(170F).
Wymieszaj fasolę, kukurydzę i salsę.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 3 do 5 minut lub aż warzywa są gorące.