Pikantny Kurczak Hoisin

Pikantny Kurczak Hoisin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego kurczaka Hoisin. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 584 kalorie, 39g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, ząbki czosnku, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie i pikantne Sriracha-hoisin Glazed chicken Drumsticks, Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z pikantną glazurą Hoisin, oraz Pikantna Sałatka Z Makaronem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka ubij razem, a następnie polej kurczaka sosem. Ułóż uda, boki skóry w 1 warstwie bez tłoczenia, w wyłożonej folią dużej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości). Piecz w górnej trzeciej części piekarnika, aż kurczak zostanie ugotowany i glazura będzie brązowa, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn