Pikantny Kaktus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego kaktusa. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 273 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu worcestershire, chleba kukurydzianego, octu z czerwonego wina i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 19%. Podobne przepisy obejmują Pikantne Klopsiki, Pikantny Kurczak, oraz Pikantny Sos Żurawinowy.
Instrukcje
Pokrój podkładki kaktusowe na 1/2 cala. szerokie paski; umieścić w rondlu.
Dodaj cebulę, wodę i 1/2 łyżeczki soli; przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż Kaktus zmięknie, około 15 minut.
Odpływ. W międzyczasie ugotuj boczek na patelni, aż będzie chrupiący; odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe. Do kapania dodaj ocet, cukier, sos Worcestershire i pozostałą sól; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj kaktus i boczek; wrzucić do płaszcza. Przykryj i gotuj przez 2-3 minuty lub do podgrzania.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z chlebem kukurydzianym.