Pikantny imbirowy sos BBQ
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnego imbirowego sosu BBQ. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten sos ma 77 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, ketchup, worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Pikantna wieprzowina z sosem imbirowo-klonowym, Smażone Tofu z pikantnym sosem imbirowo-sezamowym, oraz Domowy wegański sos BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, imbir i czosnek z olejem roślinnym w średnim rondlu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj ros, ketchup, ocet jabłkowy, brązowy cukier, musztarda Dijon, Worcestershire, sól, pieprz, i cayenne. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo lekko zgęstnieje, 5 do 6 minut.
Lekko ostudzić, dodać sok z cytryny, następnie wlać do blendera, aż będzie gładka.