Pikantny Hoisin i sezam glazurowany kukurydza
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Pikantny Hoisin i sezam Glazed kukurydza może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, do 1 Serrano chile, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hoisin-stek glazurowany z warzywami Sezamowymi, Hoisin miód glazurowany Kurczak z sezamem puree ziemniaczane, oraz Pikantny Bakłażan Szkliwiony Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Wymieszać hoisin, miód, sos sojowy i sok z limonki.
Grill kukurydza, toczenie często i fastrygowanie z glazury, aż glazura jest karmelizowany i znaki grill zaczynają się pojawiać, około 10 minut.
Przekładamy kukurydzę na talerz i posypujemy sezamem, chile i zieloną cebulą.