Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą
Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, mieloną kolendrę, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, Pinto Bean Chili z kukurydzą i dynią zimową, oraz Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży, nieprzywierający holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj kabaczka i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 Składniki (1 szklanka wody przez chipotle); przykryć i gotować 5 minut.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, sól, pomidory, i koncentrat pomidorowy; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 protokół.
Dodać kukurydzę i fasolę; przykryć i gotować 15 protokół.