Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą

Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą
Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, mieloną kolendrę, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, Pinto Bean Chili z kukurydzą i dynią zimową, oraz Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży, nieprzywierający holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj kabaczka i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 Składniki (1 szklanka wody przez chipotle); przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, sól, pomidory, i koncentrat pomidorowy; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać kukurydzę i fasolę; przykryć i gotować 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn