Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Pikantny gulasz z soczewicy z papryką i cebulą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 367 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, sól, cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słodka cebula z gulaszem z soczewicy, Pikantna patelnia Ziti z papryką i cebulą, oraz Pikantny Pomidorowy Gulasz Z Soczewicy.
Instrukcje
1
Usunąć i wyrzucić łodygi i nasiona z ancho chiles; spłukać chiles. Nożyczkami pokrój chiles na około 1-calowe kawałki i wrzuć do blendera. Przykryć 1 szklanką wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki Kuchenne
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić, aż chiles są miękkie, o 15 minut, a następnie wirować mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
W 4-do 6-quart patelni, połączyć mieszaninę chile, bulion, 1/4 szklanki wody, soczewicy, i 1/4 łyżeczki soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż większość płynu jest wchłaniana i soczewica są miękkie do gryzienia, ale nie rozpada się, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj więcej wody, jeśli soczewica będzie zbyt sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
W międzyczasie Ustaw 10-do 12-calową patelnię na średnim ogniu. Na gorąco dodać oliwę, paprykę, cebulę i czosnek; gotować, często mieszając, aż warzywa będą miękkie-chrupiące do ugryzienia, 5 do 7 minut. Wymieszać cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany