Pikantny gulasz z kiełbasą, jęczmieniem i grzybami

Need a dairy free main course? Pikantna kiełbasa, jęczmień i gulasz z grzybów może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 16G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $9.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marchewkę, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z pieczarek i jęczmienia, Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, oraz Gulasz Marchewkowo-Grzybowo-Jęczmienny.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut lub aż lekko miękkie.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 8 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj seler, marchew, czosnek, i liść laurowy; gotować 10 minut lub aż cebula są złoty kolor, często mieszając. Wymieszać grzyby; gotować 10 minut lub aż grzyby uwolnią wilgoć. Wymieszać z jęczmieniem, bulionem z kurczaka, brandy, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż jęczmień będzie miękki. Odrzuć liść laurowy.
Posypać natką pietruszki.