Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki

Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki
Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, czosnek, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 535 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Sunday Slow Cooker: czerwona soczewica, Curry i gulasz z marchwi, oraz Slow Cooker Wołowina Curry.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i brązowy wołowiny ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z patelni, zastrzegając soki, i doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać czosnek, imbir, i jalapeno na patelni przez 2 protokół, do miękkości, i doprawić Curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Umieść cebulę na dnie powolnej kuchenki i ułóż ją rumianą wołowiną. Scoop mieszaninę patelni do powolnej kuchence, i wymieszać w bulionie wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przykryć i gotować od 6 do 8 godzin na niskim poziomie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn