Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki

Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, czosnek, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 535 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Sunday Slow Cooker: czerwona soczewica, Curry i gulasz z marchwi, oraz Slow Cooker Wołowina Curry.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i brązowy wołowiny ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni, zastrzegając soki, i doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać czosnek, imbir, i jalapeno na patelni przez 2 protokół, do miękkości, i doprawić Curry.
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i sok.
Umieść cebulę na dnie powolnej kuchenki i ułóż ją rumianą wołowiną. Scoop mieszaninę patelni do powolnej kuchence, i wymieszać w bulionie wołowym.
Przykryć i gotować od 6 do 8 godzin na niskim poziomie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.