Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi

Pikantny gulasz wieprzowy z kopytkami ziemniaczanymi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 687 kalorii, 45g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz wodę, sos wieprzowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi, Pikantny gulasz wołowy z pierogami, oraz Pikantny gulasz z kurczaka i pierogi (Gotowanie dla 2) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę pieprzem.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju 3 do 4 minut lub do brązowego, obracając się do brązowego równomiernie.
Wymieszać razem SOS, musztarda, ocet, sos Worcestershire i papryka czerwona; wymieszać z wieprzowiny.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z warzywami.
Ogrzać do wrzenia; przykryć i dusić na średnim ogniu 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na torebce, używając wody, mleka i masła.
Dodać jajko; ubijać widelcem, aż będzie gładkie. Łyżka ziemniaków na gotującej się mieszance wieprzowej. Przykryć i podgrzać przez 5 minut.